Kako napreduje Katrina blog

Sedaj pa smo že na Katrina blog napisali nekaj prispevkov. Res je, da te prispevke pišemo na hitro za pridobivanje besedila na spletni strani. To je samo na začetku kasneje bomo na Katrina blog pisali veliko bolj kvalitetne prispevke, da ne bojo samo za besedilo ampak prispevki z nekim pomenom.

Sedaj malce testiramo to spletno stran in delamo teste na njej kot so, da vidimo kako se obnaša, kdaj je članek ki ga dodamo na spletni strani indeksiran.  Kar se tiče optimizacije spletnih strani na Katrina.si kako se pojavijo ključne besede na iskalniku. Iz prispevkov smo izbrali ključne besede in preverili njihovo obnašanje. Pod glavno ključno besedo Katrina blog se nahajamo na 27 mestu kar je za novo stran brez linkanja kar zelo dobro. Preverili smo še druge besede in ugotovili da se tudi visoko rangiranje v iskalnik to pomeni da tem blogu za začetek kaže zelo dobro.

Zelo pa je lep občutek ko odpreš neko spletno stran in se takoj začne pojavljati visoko v iskalnikih in to brez linkanja sli povratnih povezav.